Приятната изненада на сезона в Серия А – Болоня, спечели

...
Приятната изненада на сезона в Серия А – Болоня, спечели
Коментари Харесай

Болоня надигра Верона и грабна трите точки в мач от Серия А

Приятната изненада на сезона в Серия А – Болоня, завоюва с 2:0 семейството си против Верона от 26-ия кръг на италианския хайлайф и по този метод събра 48 точки, с които се изкачи на четвъртото място във краткотрайното класиране. Гостите пък са 17-и с 20.

Домакините излязоха напред в резултата след 27 минути игра. Джовани Фабиан се оказа на точното място в точното време, с цел да овладее отбита топка в наказателното поле и с прекрасен удар в десния ъгъл се разписа за 1:0.

В 36-ата минута Болоня имаше нова доста добра опция, само че Рикардо Орсолини стреля на косъм от десния непряк дирек. В добавеното време на първата част Дан Ндойе нанесе брилянтен удар към долния десен ъгъл, само че Лоренцо Монтино избави.

Натискът на домакините продължи и през второто продължение. В 53-ата минута Сам Беукема доближи до отбита топка във вратарското поле и стреля с глава, само че на сантиметри от десния непряк дирек.

В 65-ата минута разумното се случи и Болоня означи второ попадение, с което си реши всичко. Ремо Фройлер получи топката от Джовани Фабиан, след което показва самообладание и с удар от придвижване към горния ъгъл оформи крайното 2:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР