Приятна петъчна вечер, приятели! Хубавото е, че идва събота. А

...
Приятна петъчна вечер, приятели! Хубавото е, че идва събота. А
Коментари Харесай

Четете в Марица: 5 лева на ден за климатик в хотела, още 5...

Приятна петъчна вечер, другари! Хубавото е, че идва събота. А още по-хубавото е, че почивката ви ще бъде допълнена с уикенд броят на " Марица ". Както постоянно, той е извънреден. Грабвайте го на следващия ден сутринта и потегляйте към плажа или планината. Акцентите:

5 лв. дневно за климатик в хотела, още 5 за бебешка кошара

Хотелиерите не се отхвърлиха да цакат туристите с всевъзможни такси даже на фона на второ следващо мъчно лято. При изискване, че задграничните групи по Черноморието ще бъдат ъгъл, а бизнесът ще се крепи на родни туристи, неприятните практики от предишното не са забравени.

Такса „ климатик “ продължава да се начислява в доста морски хотели и къщи за посетители, сподели инспекция на „ Марица “. Тя всеобщо е 5 лв. дневно.

На море в Пловдив: басейни с атракции - до 25 лева дневно

Лято е, жегата става все по-непоносима, а черноморските плажове са надалеч. До Бургас са 263 км, до Варна - 367, само че по-големият проблем са километричните тапи..

За басейните не е нужно да планирате отпуски или да вършиме резервации. Достатъчно е единствено свободен ден, джапанки, хавлия и бански. Предимствата не престават с ниските цени на входните такси, спестяването от разноски за превоз и хотели. По този метод плажът ни излиза сред 10 и 25 лева за вход, шезлонг и чадър.

Юли е отлично време за почивка

предвижда в изявление за " Марица " климатолог номер 1 проф. Георги Рачев. Какво още сподели за лятото, което ни чака, четете в утрешния брой.

Готвачката, която правеше кафе на Тато, рисува български царе

В годините на соца традицията беше: който готви денем за Бащицата (Тодор Живков), той би трябвало да му сервира и турското кафе, което обичаше да пие. Приготвяхме му го по специфичен обичай: три пъти да кипне на котлона. Така каймакът му се запазваше корав и компактен и когато кафето се изливаше в чашата, утайката оставаше на дъното <210>”, споделя Йорданка Павлова пред " Марица ".

Теа и Наум Шопов на шопинг терапия в Пловдив

Plovdiv Plaza посрещна новодомците Теа Минкова и Наум Шопов. Шопинг приключението на двамата търпя към час, а бюджетът им бе 1500 лв.. Актьорите се възползваха от летните понижения на МОЛ-а.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР