Приятна изненада очаква пловдивчани и гостите на града днес и

...
Приятна изненада очаква пловдивчани и гостите на града днес и
Коментари Харесай

Група „Ревю, ретро автобуси и гигантски кукли превземат ул....

Приятна изненада чака пловдивчани и гостите на града през днешния ден и на следващия ден на ул. " Иван Вазов ". Емблематичното павирано трасе става пешеходна зона, а на нея ще има театър, концерти и ревю на ретро возила. Поводите са два - навършването на 7 години от оповестяването на Пловдив за Европейска столица на културата и празника на града.

Богатата и разнообразна стратегия стартира в 13 часа със театър, озаглавен " Пешеходна зона ". Шествие с великански кукли на Държавния куклен спектакъл в Пловдив ще грабне вниманието на публиката.

В 16 чаша пък е времето на почитателите на ретро колите и рейсовете. Цели два часа пловдивчани и гостите на града ще могат да оплакнат очи с типичен возила в съвършена форма и да пътуват десетилетия обратно във времето.

Музикалната сцена отваря порти в 18 часа. Първи на нея ще се качат група D2 за акустичен концерт с другари. В 19.15 часа идва блусарско време. Своите шлагери ще изпълнят Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд. Завършекът ще бъде емблематичен с пост-пънк и ню уейв. В 21 часа сцената ще завладяват група " Ревю ", завладяла почитателите още през 80-те години.



Програмата ще продължи на 6 септември, когато е и самият празник на Пловдив. В 18 часа ще свирят музикантите от Hot Club de Plovdiv. В 19.30 часа публиката ще забавляват " Уикеда ", а празничната стратегия ще закрият Михаил Йосифов (тромпет) и Велислав Стоянов (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Милен Кукошаров (кийборд), Даниеле Феббо (контрабас) и Борислав Петров (ударни). Те ще изпълнят музика на Йосиф Цанков във връзка 110-годишнината на композитора.

Откритата сцена ще бъде ситуирана в правата сред ул. „ Авксентий Велешки “ и площад „ Централен “.

Организацията на събитието е съобразена с всички настоящи наредби на здравното министерство, твърдят уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР