Приятелят на Преслава Павел стои в основата на сдобряването на

...
Приятелят на Преслава Павел стои в основата на сдобряването на
Коментари Харесай

Мъжът на Преслава сдобрил Софка и Гринго

Приятелят на Преслава Павел стои в основата на сдобряването на Софи Маринова и Гринго, научи Hotnews.bg. Двете певици са първи приятелки, а до момента в който за следващ път Софка била разграничена с мачото, Павел се чувствал без подобаваща компания. Липсата на Гринго проличала най-силно при пътуването на фамилиите до Малдивите. Въпреки че Софка бе в компанията на сина си Лоренцо, той не бил подобаваща компания за Павел поради разликата във възрастта.

Не могъл да замести Гринго и Коцето, който също е в приятелския кръг на Маринова и бе на райската отмора. Той бил прекомерно гръмък и екстравагантен за усета на Павел, който направил всичко допустимо, с цел да сдобри кумицата и кумеца си. Сега Гринго и Павел са още веднъж доста близки, а Маринова даже сподели по какъв начин се целува с насилника си точно на рождения си ден. Софка ба засипана от благопожелания за персоналния си празник от съвсем всички сътрудници.

Тя чества, въпреки и с известно забавяне точно с Преслава и Павел, а от фрагментите ясно се вижда, че Лоренцо е много запазен към Гринго по време на празничната вечеря.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР