Приятелят на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, излиза предсрочно

...
Приятелят на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, излиза предсрочно
Коментари Харесай

Пускат предсрочно гаджето на Софи Маринова от затвора

Приятелят на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, излиза предварително от пандиза . Състав на Софийския градски съд реши да го освободи 17 дни по-рано, откакто и администрацията е дала мнение, че се е поправил зад решетките.

Давидов излежава присъда от 10 месеца отнемане от независимост . Той се призна за отговорен за рекет на айтоски предприемач и подписа съглашение с прокуратурата, откакто бе задържан през септември м.г.

Тодор Давидов-Гринго бе задържан, откакто Асен Атанасов-Ариф разкри, че бил изнудван от непознати , които му желали 50 000 лева и заплашвали, че в случай че не получат парите, ще се саморазправят с него и фамилията му , напомня. Тогава Давидов бе арестуван дружно със Стефан Сливков . Според прокурорите Гринго е бил съизвършител на причинителя Сливков. Той намерил сим карти и телефони и подучил Стефан по какъв начин да води договарянията за парите.

Според Софийския градски съд Давидов може да излезе от пандиза предварително, защото е излежал по-голямата част от наказването си. Решението на съда не е дефинитивно.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР