Приятелят и партньор на Кърсти Али Джон Траволта се включи

...
Приятелят и партньор на Кърсти Али Джон Траволта се включи
Коментари Харесай

Обичам те: Съкрушеният Джон Траволта разказва за специалната си връзка с Кърсти Али

Приятелят и сътрудник на Кърсти Али Джон Траволта се включи в Инстаграм, с цел да отдаде респект към актрисата, която умря на 71 години.

`Кърсти беше една от най-специалните връзки, които в миналото съм имал. Обичам те, Кърсти ", съобщи 68-годишният Траволта. " Знам, че ще се забележим още веднъж ".

Траволта и Али се срещнаха във филмите от серията " Виж кой приказва " - " Виж кой приказва " от 1989 година, " Виж кой още приказва " от 1990 година и " Виж кой приказва в този момент " от 1993 година - в които изиграха надлежно Джеймс и Моли.

 
   View this post on Instagram

 

През 2018 година, до момента в който участваше в английското предаване Celebrity Big Brother, Али описа за благосклонностите си към холивудската звезда, които се простират и в сантиментална област.
“Мисля, че целунах Траволта ” - сподели Али за артиста, който е съидейник на Сциентоложката черква. " Почти избягах и се омъжих за Джон. Обичах го и към момента го обичам. Ако не бях омъжена, щях да отида и да се омъжа за него и щях да бъда в аероплан, тъй като той има личен самолет`.

Али споделя, че нито тя, нито Траволта са работили съгласно сантименталните си инстинкти един към различен, защото по това време тя е била омъжена за Паркър Стивънсън, а той е бил женен за починалата Кели Престън (която умира от рак през 2020 г.)

Али споделя за връзката си с Траволта в изявление в подкаста The Dan Wootton Interview през септември 2018 година " Джон би се съгласил, че беше взаимно, че се влюбихме един в различен ", сподели тя и означи, че да се съпротивлява на романтиката е било " едно от най-трудните неща ", които в миналото е трябвало да направи.

Тя споделя: `Ще кажа, че това е едно от най-трудните неща, които в миналото съм правила, най-трудното решение, което в миналото съм взимала, тъй като бях бясно влюбена в него - чувствахме се добре дружно и доста се разбирахме. Това не беше полова връзка, тъй като няма да изневеря на брачна половинка си.

`Но, знаете ли, мисля, че има неща, които са доста по-лоши от половите връзки, от това да изневериш на някого по този метод. Смятам, че това, което направих, е даже по-лошо, тъй като в действителност си разреших да се влюбя в него и да остана влюбена в него дълго време`.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР