Приятелството на Венелин Кондаков и плеймейтката Николета Лозанова датира още

...
Приятелството на Венелин Кондаков и плеймейтката Николета Лозанова датира още
Коментари Харесай

Венелин Кондаков показа близост с Николета Лозанова: Коафьорът я обожава

Приятелството на Венелин Кондаков и плеймейтката Николета Лозанова датира още от далечната 2015 година. От клиент Ни Ло се трансформира в първа приятелка на коафьора. Така двамата стартират дружно да вървят по първокласни почивки по целия свят и да се любуват на всичко в живота. Все отново знаем, че фризьорите могат да бъдат най-хубавите другари на дамите, тъй като знаят всички техни секрети.

Виж още: ТОП 6 на българките с най-красивите крайници

Николета Лозанова е известна у нас като най-красивата плеймейтка, тъй че сигурно е било огромно наслаждение за едно момче от дребния град да бъде близко с такава икона. Самият той е споделял, че още от дребен е мечтаел да я познава.  Преди към 2 години той се среща с  Христина, по-позната като Ина Гаярдо. Впоследствие тя става певица и негова половинка. 

Виж още: Майка за образец ли?! Алекс Богданска възмути Instagram със стори

Двамата се трансформират в топ инфлуенсърска двойка, която пътува на едни от най-красивите местоположения по света. Въпреки любовта сред двамата, Николета и Венелин не престават да бъдат другари, само че към този момент пътуванията им дружно са необичайност. Неведнъж Кондаков е показвал, че безусловно обожава половинката на Ники Михайлов. Коментарът му за новата ѝ книга несъмнено потвърждава това: „ През годините Николета е имала доста триумфи. Но най-големият ѝ триумф е, че остана човек “.

Изображение: https://www.instagram.com/venelin_k/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР