Приятелството между Галена и Преслава е на път да възкръсне.

...
Приятелството между Галена и Преслава е на път да възкръсне.
Коментари Харесай

Край на войната между Галена и Преслава заради Слави Трифонов!

Приятелството сред Галена и Преслава е на път да възкръсне. Двете чалгарки се озоваха една до друга в празничното издание на " Шоуто на Слави “. Подстрекател за стоплянето на връзките им бил Слави Трифонов, който бил наясно с обтегнатите им връзки, само че все пак поканил и двете, като направил всичко допустимо да се засекат зад кулисите.

След него Азис иззел функционалността на положителната самодива и ги придърпал към себе си. Това е първа непосредственост на двете чалгарки от две години насам. Дори на концерта на " Планета “ бягаха като котка и мишка една от друга. Галена и Преслава скапаха връзките си преди съвсем две години. Повод за свадата се оказа по този начин мечтаната статуетка " Певица на годината “. По заслуги тя трябваше да отиде в ръцете на смядовската дива, само че оборотната Преслава тропнала с крайник на боса на димитровградската компания и по непочтен метод си извоюва този приз. Това бързо стигна до ушите на нейната другарка и усетила пробождането с нож в гърба си тя бойкотира церемонията и от този момент не беседва с Преслава.

По Коледа обаче стават чудеса и е реалност първият им диалог, който съгласно очевидци може да мине за фиктивен, в сравнение с персонален. Но въпреки всичко е положително начало за потушаване на отрицателните страсти от предишното. В празничния концерт на " Шоуто Слави “ присъединяване ще вземат още Азис, Йорданка Христова, Криско, Тита, СкандаУ и още от най-актуалните имена за 2018 г.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР