Приятелство между колеги не съществува. За да бъдат двама колеги,

...
Приятелство между колеги не съществува. За да бъдат двама колеги,
Коментари Харесай

Камелия: Приятелство между колеги не съществува, моят най-добър приятел е Цветин

" Приятелство сред сътрудници не съществува. За да бъдат двама сътрудници, двама души другари, и в това време сътрудници, те би трябвало да са доста израснали като хора, като човешки същества вътрешно. Приятелството е чисто шерване, поддръжка. То не е съревнование. "   Това споделя фолкзвездата Камелия в изявление за „ Телеграф “.

Певицата е откровена, че Цветин, мъжът до нея е най-хубавият й другар.

" Да, той е най-хубавият ми другар, тъй като за мен другарството включва всичко. Да те познава един човек подобен, какъвто, даже ти не се познаваш, да нямаш позор, да нямаш боязън. Да се разкриеш, да се разтвориш прочувствено в недостатъци, компликации - това е другарството. Да си сигурен, че той няма да злоупотреби с доверието ти, няма да ти навреди, че помощта и препоръките му са чисти - това за мен е другарството и аз го имам в очите на Цветин и цялото му наличие в моя живот. Това е дълъг път. Ние също сме имали сложни моменти с раздели.

Всеки си има остри връхчета, които не е нужно да затъпяваш, А да напаснеш с другия, тъй че да не губиш себе си, само че да не загубиш индивида, който обичаш.  И да не го наранят тези остри връхчета ".

Камелия разкрива, че не може да мълчи.  Дори в моменти когато е гневна, бързо й минава и може да приказва. За Цветин споделя, че е в другата позиция - обича при избрана обстановка да се затваря и да мълчи. В началото това дразнило изпълнителката, само че с времето се напаснали.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР