Приятелствата в родния шоубизнес често ни изненадват. Случва се дори

...
Приятелствата в родния шоубизнес често ни изненадват. Случва се дори
Коментари Харесай

Историята на едно приятелство: Защо Андреа и Моника Валериева са толкова близки?

Приятелствата в родния шоубизнес постоянно ни изненадват. Случва се даже известни лица да застават пред камера, с цел да описват по какъв начин са се сприятелили с този или оня. Такъв беше казусът да вземем за пример със Светлана Гущерова и Азис.

Друго другарство измежду известни хубавици също постоянно ни впечатлява. Това е връзката сред поп-фолк певицата Андреа и моделът Моника Валериева. 

Виж още: Моника Валериева си подмени... дупарата! Николета я последва!

Двете още веднъж стегнаха багажа и съгласно story-тата на Андреа те са в Доха. Именно от там те описаха за своето другарство. 

Виж още: Моника Валериева сложи злобарите на място, сподели най-скъпото си!

Оказва се, че двете се позната доста, доста от дълго време! Тогава, споделя Андреа, едната била на 15 година, а другата - на 18. Всяка една от тях седяла на друга маса, а певицата попитала Моника дали желае да седнат дружно.

Виж още: Приятел в потребност се познава: Андреа и Моника Валериева разгорещиха Милано

И по този начин към този момент " седят " на една и съща маса над 15 години. " Аз и Андреа имахме " разлъка " за малко заради напрежение към построяването ни като персони и налагането ни в обособени работни сфери ", прецизира Моника Валериева, само че по различен мотив. 

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

А мотивът беше повече от противен. Според информация на разнообразни медии точно Моника е новата забежка на Кубрат Пулев. По принцип моделката не обръща доста внимание на клюки по неин адрес, само че този я изкара отвън кожата ѝ.

Виж още: Има ли задръжки Андреа? Певицата с нова порция провокация

" Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна ", скочи тя в Instagram.

Тази обява беше споделена и от Андреа, въпреки че тя не се трогна изключително от писанията и продължи да залива почитателите си с арабска екзотика.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР