Приятелският мач на Англия на Уембли може да не даде

...
Приятелският мач на Англия на Уембли може да не даде
Коментари Харесай

Легендите на отбора на Евро 96 се събират отново, след като приятелският мач на Уембли не успя да даде надежда на феновете за успех на Евро 24

Приятелският мач на Англия на Уембли може да не даде доста очаквания на почитателите за триумф на Евро 2024, само че събра някои митове от Отбор на Евро 96.

Мачът против Бразилия в събота, който Англия загуби с 1-0, беше първият за Трите лъва, откогато Тери Венабълс, управител от 1994 до 1996 година, умря през ноември на 80-годишна възраст.

Той оказа помощ да стане хазаин на тима на Евро 96, който излезе след дузпи – естествено – против Германия на полуфинала на „ Уембли “.

През 28-те години от този момент множеството останаха забъркани в играта, само че също по този начин се забавлявахме от техните шенаниги в света на развлеченията – един от тях участваше в разнообразни типове игри на Dragons' Den, а различен се разклони като дърво на Masked Singer.

56-годишният Пол Гаскойн беше измежду легендите на Евро 96 на Уембли, с цел да отдаде респект на Венейбълс, присъединявайки се към публиката в нежни аплодисменти преди началото.

Абсолютната звезда на Евро 96, Газа от този момент се бори с алкохола и проблемите с психичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР