Приятелски съвет да се премести при ветераните получи легендарният руски

...
Приятелски съвет да се премести при ветераните получи легендарният руски
Коментари Харесай

Съветват Емеляненко да се пробва при ветераните

Приятелски съвет да се реалокира при ветераните получи именитият съветски войник Фьодор Емеляненко, който рано тази заран позволи една от дребното си загуби в кариерата.

“Последният император” се завърна на кръга и направи дебют във веригата Bellator MMA против американеца Мат Митрион (12-5 MMA, 3-0 BMMA) на галата Bellator 180, която се организира в именитата зала “ Медисън Скуеър Гардън ” в Ню Йорк, само че позволи загуба с механически нокаут още в първия рунд.

" Доста е тъжно. Всички искахме да забележим остарелия Фьодор, само че не се получи. Митрион е по-млад и бързо се възвръща след получен удар. Фьодор не приличаше на себе си, стоеше на едно място като закован и дясаш чакаше удар на противника, с цел да го посрещне. Според мен мястото му е против бойци на неговата възраст, да вземем за пример в боевете за ветерани, които провежда Bellator.

Годините си взимат своето, това е неизбежно ", разяснява някогашният съветски войник от UFC Никита Крилов, който сега се подвизава във Fight Nights.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР