Приятелките те убеждават да не отиваш на среща с него,

...
Приятелките те убеждават да не отиваш на среща с него,
Коментари Харесай

Среща с „Лошо момче”? Какво трябва да знаеш преди нея?

Приятелките те убеждават да не отиваш на среща с него, само че не е допустимо да устоиш на обаянието му. Ако въпреки всичко си решила да отидеш на такава среща, имай пред тип следните препоръки.
Прочетете още
Помни - не си единствената

Той може да те прелъсти с усмивка и няма да забележиш по кое време ще се озовеш в леглото му. Но не си и помисляй, че той се е влюбил в теб от пръв поглед – това е добре отрепетирана скица.

Не се влюбвай

Той те харесва, само че той харесва не по-малко и други девойки. Можеш да пострадаш, в случай че се влюбиш. Затова постарай се да си внушиш, че това е единствено мимолетно въодушевление, а сериозните връзки търси на друго място.

Не се опитвай да го променяш

Ако той стартира да дава отговор на позвъняванията ти, да идва при теб, когато се нуждаеш от него, и да целуват пръстите ти при срещи..., не го променяй. Направиш ли го, той ще престане да бъде „ неприятното момче “ и бързо ще ти стане отегчителен.

Играй в неговото поле

Ти си схванала, че си станала една от лесните му победи, нещо като забавление и средство за прелестно превозване на времето. Приеми неговите правила и отприщи „ неприятното момиче “ в себе си. Не отговаряй на позвъняванията му, флиртувай с други мъже в негово наличие, ела с него на ваучър, а си отиди с някой от гостите. Нищо чудно бързо да намериш същото мъдро, радостно и обаятелно момче. Ако път новият ти фаворит също се окаже „ неприятно момче “, към този момент ще знаеш по какъв начин да се държиш.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР