Приятелката на защитника на Ювентус Даниеле Ругани призна, че се

...
Приятелката на защитника на Ювентус Даниеле Ругани призна, че се
Коментари Харесай

Бременната приятелка на Ругани: Бях ужасена, когато разбрах, че съм заразена с COVID-19

Приятелката на бранителя на Ювентус Даниеле Ругани призна, че се е чувствала " ужасена ", когато е схванала, че е болна от ковид, до момента в който е бременна. Футболистът бе първият състезател от италианската Серия " А ", който бе инфектиран с COVID-19 през март, като половинката му Микела Персико също е дала положителен тест. Тя признава, че фактът, че е била бременна е довел до в допълнение равнище на тревога.

" Добре съм в този момент и за благополучие имах единствено леки признаци: загуба на подушване и усет, отмалялост, тресчица. В съпоставяне с други ние с Даниеле имахме огромен шанс ", съобщи пред Tuttosport приятелката на футболиста. " Най-големият проблем беше страхът от това, че съм бременна и това, че бях сама, защото Даниеле също бе болен и се самоизолира. Да не приказваме за паниката, която изпитвах за фамилията ми. Родителите ми в Бергамо ми споделяха единствено по какъв начин непрекъснато чуват сирени на коли за спешна помощ по улиците и нищо друго, а бе още началото на март. В деня, когато разбрах, че Даниеле е тестван позитивно знаех, че и аз съм болна. Започнах да мисля за всички вероятни способи, по които заболяването може да повлияе на бебето. Това е нов вирус и никой не знаеше резултатите и следствията за бременността ", признава още бъдещата майка.

#MichelaPersico esclusiva: " Il #Covid19? All'inizio tanta paura, soprattutto per la gravidanza " https://t.co/kMReIhcUc9
— Tuttosport (@tuttosport) May 24, 2020
" За благополучие, откакто лекарите ме успокоиха, резервирах успокоение. Създадох всекидневието си по време на изолацията, която в моя случай продължи 35 дни. Бях изключително впечатлена от поддръжката, която получих в обществените мрежи освен от почитатели на Ювентус. Даниеле също почувства привързаността, която се показва освен в това да бъдеш част от даден футболен тим ", приключи Микела.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР