Приятелката на загиналия млад певец Денис Теофиков – Алекса, която

...
Приятелката на загиналия млад певец Денис Теофиков – Алекса, която
Коментари Харесай

Гаджето на Денис Теофиков се залюби с негов адаш

Приятелката на починалия млад артист Денис Теофиков – Алекса, която се показва като инфлуенсър и певица към този момент е обвързано момиче, писа „ Галерия “.



Очевидно младата дама е загърбила драмата от гибелта на 20-годишното си гадже, на която стана и директен очевидец. Това обаче не й пречи от месеци насам да споделя наличие в обществените мрежи, обвързано с изпълнителя, което предизвика стотици, даже хиляди гледания.  Явно й върви на името Денис, тъй като и новият й любим се споделят по този метод. Той се занимава със спорт,  по-точно гради кариера на боксовия кръг.

Схемите на Алекса, която безскрупулно опита да добие популярност след гибелта на Денис , неговите близки другари заподозряха седмици след погребението. До този миг в обществените мрежи липсваха техни фотоси. След загубата обаче брюнетката всекидневно бълваше остарели снимки, издаващи огромната обич посред им, след което се снабди с близо 80 хиляди почитатели.

В реалност Алекса не е нито певица, нито модел, нито инфлуенсър.



Тя работи като гримьор и то не изключително сполучлив, защото името й не влиза в неофициалния лист с известни имена на познати майстори на макиажа. Любопитна детайлност е, че тя към момента прикрива връзката с новото си гадже, с цел да натрупа почитатели. Той обаче не се тормози да споделя фотоси, като от последните фрагменти излиза наяве, че влюбените гълъбчета са на сантиментална отмора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР