Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, използва личния си

...
Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, използва личния си
Коментари Харесай

Приятелката на Тодор Неделев: Обичам те сега и завинаги!

Приятелката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, употребява персоналния си профил във Facebook, с цел да изрази поддръжката си към своя обичан. Както е известно, капитанът на Ботев (Пловдив) пострада при злополука с националния ни тим в Грузия и бе опериран по неотложност.

" Толкова доста те обичам, благото ми момче... Сърцето ми се къса, че не мога да съм до теб. Ти си мощен и знам, че ще се оправиш и с това... С теб съм! Обичам те в този момент и вечно! ", написа в своята история Анита Терзийска.

Чаровната пловдивчанка насочи апел и към всички близки и другари, като ги помоли за схващане в този тежък миг. Анита даде обещание да даде информация за положението на своя обичан, когато той излезе от анестезия.

Ето какво написа приятелката на Тодор Неделев във Facebook:

" Благодаря на всички, които се интересуват от положението на Тошко, на всички, които ми пишат непрекъснато, на всички близки и другари, които са до мен.

Но апелирам ви, в действителност проявете тактичност и схващане... Имаме потребност от най-малко малко успокоение в тази обстановка... Веднага щом излезе от анестезия, ще кажа какво е положението му. А вие му изпращайте позитивната си сила. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР