Приятелката на сина ми хвана букета“, каза диджеят Известният диджей Теди

...
Приятелката на сина ми хвана букета“, каза диджеят
Известният диджей Теди
Коментари Харесай

Теди Джорджо вдигна сватба на морето

„ Приятелката на сина ми хвана букета “, сподели диджеят

Известният диджей Теди Джорджо подвигна женитба на морето с 200 посетители и ги почерпи с 5-степенно меню, написа Телеграф. „ Приятелката на сина ми хвана букета. Надяваме се те да бъдат идващите младоженци “, сподели той.

Тодор Георгиев и Милена Александрова, които са дружно от 13 години, подписаха брак на 25 юни. „ Избрахме сватбата да бъде в Албена, тъй като за нас това е доста сантиментално място. Там се запознахме и там мина част от живота ни . Водещи на празненството бяха сътрудници диджеи и синовете ми, които също се изявяват в сектора “, описа младоженецът.

„ Най-атрактивен беше нашият внук Самуил, който е на 2 година и не се отдели от нас. Във радостната част се включиха и нашите близки другари Стефан Илчев, Деси Слава и Тони Дачева. Прекрасната Лия ни изненада с осъществяване на шлагера „ Обич за двама “, което доста ни трогна “, добави той, като им благодари за незабравимите страсти, както и на екипа на събитието, и на кумовете, които са дългогодишните им другари Мирослава Иванова и Иван Недев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР