Приятелката на Сашо Кадиев е като превъзбудена рекламна табела що

...
Приятелката на Сашо Кадиев е като превъзбудена рекламна табела що
Коментари Харесай

Приятелката на Сашо Кадиев го прехвали публично

Приятелката на Сашо Кадиев е като превъзбудена рекламна табела що се касае до това да изкаже обществено куп суперлативи за нейния любим. Тези дни Ивелина Чоева гостува в предаването "Мармалад " и по особено беше коментатор в каласацията "Топ 10 звезди, които не можеш да затапиш " на Мария Силвестър. Моделката беше показана и като бизнесмен в позицията си на посетител.

На 6-о място в класацията попадна гаджето на Ивелина - Александър Кадиев, въпреки и мястото му в такава подборка да няма доста логичност. "Това са хора, които не можеш да им кажеш копче, само че даже и да им го кажеш, те ще ти го зашият на устата, тъй като постоянно имат отговор на всичко и на всеки ", изясни Мария Силвестър, а в тези думи надали припознаваме сина на Катето Евро, чийто облик по-скоро свързваме с лиготии и смехории. "Човекът, с който не можеш да излезеш на глава, в случай че не си Деси Стоянова ", допълниха още от предаването, а по-късно половинката му Ивелина поде роля и безусловно издигна водещия в фетиш.

"Ние със Сашо сме доста мощни характери и двамата. Той доста добре умее да се аргументира, само че аз също го умея. Може би аз повече замлъквам от време на време, само че пък след няколко дни отново се връщам в разногласието. Ако има няколко неща, за които спорим, избирам да замълча за едното, с цел да поспорим за другото, да му обърнем хубаво внимание. Често онемявам, малко се цупя и след два дни, когато имам отново сили се връщам в тематиката ", изясни моделката.

Тя не пропусна да съобщи и неповторимите му качества. "Винаги е ухилен, само че в действителност той има тази дарба, доста съществено да се отнася към живота. Изповядва една философия, която е извънредно забавна и аз нямам самообладание да я чувам, непрекъснато го побутваме с неговите другари, че би трябвало да направи някакъв workshop или нещо посредством, което да покаже и тази страна от себе си. Той е страховит представител ", твърди Чоева.

В класацията за най-устати известни персони попаднаха Азис, Антония Петрова, Фънки, Жени Калканджиева, Мая Манолова, Сашо Диков, Евгени Минчев, Венцислав Стефанов и даже брачният партньор на Мария Игнатова - Ивайло Цветков-Нойзи, който оглави първото място.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР