Приятелката на Ради Зеления, който бе намерен в автомобил до

...
Приятелката на Ради Зеления, който бе намерен в автомобил до
Коментари Харесай

Приятелката на нелепо загиналия с чуждо момиче Ради проговори за него

 Приятелката на Ради Зеления , който бе открит в автомобил до село " Студена “ с непознато момиче и умря в пернишката болница, най-вероятно от задушаване на газовата уредба, написа трогателно писмо за него и помоли да го публикуваме.

Ето думите на половинката на Ради Зеления – С. Димитрова:

" Той беше незаместим другар и брачен партньор, заслужен човек с огромно сърце и един безрезервен и грижлив татко. Винаги е държал на думата си, постоянно е бил образец за добрина и правдивост. Винаги ще остане в сърцето ми, а детето ми ще го запомни тъкмо подобен. 

А по отношение на случилото се няма да разясня, момичето не го познавам лично…..жалко, отиде си млада. Да почива в мир. Изневяра, изменничество и прочие, както го описват всички,че са направили…..за мен е без значение. 

Мъката е по това, че бащата на детето ми го няма към този момент. Има ли по-голяма тъга, от това, че детето ми няма да го види повече, няма да почувства бащина любов и да го назова още веднъж,,тате,,? 

Аз мога единствено да кажа на тези безсъвестни и,,безгрешни,, хора, които приказват всевъзможни небивалици за умрелите и близките….дано в никакъв случай не преживеете това, което сега претърпявам. Мъката е голяма. А Ради постоянно ще е в сърцата ни. Обичам те! Почивай в мир! “, написа " ЗаПерник.ком "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР