Приятелката на първия Ерген Виктор го издаде, че наскоро е

...
Приятелката на първия Ерген Виктор го издаде, че наскоро е
Коментари Харесай

Гаджето на Виктор стана обект на женски хвалби

Приятелката на първия " Ерген " Виктор го издаде, че неотдавна е чествал 33 си рожден ден. В Instagram тя разгласява фотоси, съпроводени с привет:

" Макар да не обичаш да празнуваш рождения си ден, през днешния ден аз съм тук, с цел да го направя специфичен. Но няма да е единствено този ден, ще са всички, в които се събуждам до теб.

Знам, че сме сложни, че се учим и че ни се случва да повтаряме някои неточности. Но аз съм тук. До теб. За да ги изправим дружно. За да опознаем по-добрата версия на себе си.

Обожавам дълбоката ти, детска душа, тази безкрайна галактика в главата ти и аромата на парадайс.

Честит рожден ден, Звяр! Обичам те.

И тъй като не знаеш какво ще ти се случи през днешния ден, ще ти дам дребен жокер: " Днес щастието ще пристигна при теб. "

1. Докато летим

2. В естествения ни хабитат

3. В позьорския ни хабитат

4. Ти, бъдейки пъклен секси

5. Любимата ми твоя усмивка

6. Matching baby

7. Разтапяш ми сърцето

8. Настаняваш смях в душата

9. Винаги на фокус...

10. Long story short: And lived happily ever after

Вместо обаче женска злоба и завист Мария получава по-скоро хвалба за това, че демонстрира любовта си:

Благодаря, че ни показваш вашата красива история, даже да са единствено фотоси или къси видеа, успяваш да ни предадеш и потопиш, в наслада, благополучие и неповторими, зареждащи, прелестни трептения!

Аз виждам един в действителност благополучен мъж. Мария, какво сте създали с това момче?! Чудесни сте дружно! Най-прекрасните мигове на света ви поисквам!

Честит рожденик! Когато подаръкът му е такова нежно и бяло бисерче за него е празник всеки ден! Бъдете здрави, щастливи и обичащи се.

Прекрасни! Пу-пу да не Ви е уроки! Честит празник! Бъдете здрави и всеки ден хранете и празнувайте любовта си, да, от време на време е доста мъчно, май при всички ни е по този начин, само че животът е знамение всеки ден! Пс: И не забравяйте да ни запознавате с нови дестинации!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР