Приятелката на на най-добрия ни тенисист Григор Димитров Никол Шерцингер

...
Приятелката на на най-добрия ни тенисист Григор Димитров Никол Шерцингер
Коментари Харесай

Григор и Никол посрещат Коледа в Л.А.


Приятелката на на най-хубавия ни тенисист Григор Димитров Никол Шерцингер разкри, че двамата ще прекарат Коледните празници дружно със фамилията й в Лос Анджелис. Освен това певицата споделя и други любопитни обстоятелства от връзката си с Димитров.

" Идеалната вечер за нас се показва в дълга разходка, която да приключи с прелестна вечеря. Обичам хубавата храна. След това може да изгледаме и някоя сантиментална комедия, а най-после да си поговорим с чаша вино и хубава музика ", сподели още Никол.

Тя искрено признава, че преди да се запознае с него, не е разбирала нищо от тенис. Сега обаче нещата радикално са се трансформирали и към този момент това е обичаният спорт на певицата.

" Тенисът към този момент е обичаният ми спорт. Преди да се срещна с Григор не знаех нищо за него. За пръв път гледах тенис по време на негов мач ", разкри Шерцингер пред списание Reveal.

" В момента главното ми предпочитание е да върша музика. Независимо от всичко. Това ще е главното ми занятие през идната година. Отворена съм за опцията за събиране с колежките от Pussycat Dolls. За момента няма нищо доказано, само че има сходен вид. Ще бъде в действителност занимателно, в случай че се случи ", приключи певицата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР