Приятелката на Кубрат Пулев - певицата Андреа, заяви, че боксьорът

...
Приятелката на Кубрат Пулев - певицата Андреа, заяви, че боксьорът
Коментари Харесай

Андреа пак се изказа по случая с целувката

Приятелката на Кубрат Пулев - певицата Андреа, съобщи, че боксьорът е жертвата в абсурда, който се развихри след мача му против Богдан Дину.

Кобрата целуна репортерката Джени Суши по време на изявление след успеха си в Калифорния. Заради дейностите му журналистката нае известната адвокатка Глория Олред и изиска лицензът на Пулев да бъде лишен от Световната боксова асоциация. В момента кандидатът за международната купа на Международната боксова федерация е без лиценз за щата Калифорния и това ще остане по този начин до чуването му от Атлетическата комисия на 14 май.

" Боксът е животът на Кубрат. Според мен всичко, което се случва, е доста непочтено. Това го убива! В случая той е жертвата. Трябва да я осъди за оронване на престижа. Това е нещо съществено ", съобщи Андреа, пред британското издание " Сън ".

" Шокирана съм. Дори се карахме за това. Познавам го доста добре. Той има ужасно възприятие за комизъм и си е направил смешка. Предполагам по-късно някой я е посъветвал да се възползва от обстановката. Това значи, че Кубрат е жертвата. Тя му отговори на целувката, целия свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкоз зли хора! ", добави певицата.

В отговор на дейностите на репортерката, от щаба на Пулев разгласиха клип, в който се вижда по какъв начин Дженифър Равало, известна като " Кралицата на голото суши " оттатък Океана, танцува предизвикателно в скута на доближен до братята Пулеви на празненството след успехите им в Коста Меса.

" Те се познават повече от 10 минути. Тя се държи доста благо с него от предния ден. Даже по-мило, в сравнение с е обикновено за публицист и състезател. Тя лъже и по доста противен метод изкривява истината. ", съобщи още Андреа.

Часове, откакто избухна абсурдът с целувката, половинката на Пулев съобщи безпрекословната си поддръжка за българския боксьор в обществените мрежи.

Самият Кубрат споделя, че е опитал да си направи другарска смешка, а журналистката не е изглеждала афектирана след изявлението. Пред немското издание " Билд " той отхвърли да е хванал Суши за задните елементи, както твърди тя, и съобщи, че самата журналистка е предложила да се причисли към купона след успеха.

Атлетическата комисия на щата Калифорния ще изслуша обясненията на българина на 14 май. Ако разгласи държанието му за недопустимо, той ще загуби лиценза си за Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР