Приятелката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес подкрепи своя любим, след

...
Приятелката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес подкрепи своя любим, след
Коментари Харесай

Джорджина защити Роналдо след обвинението за изнасилване

Приятелката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес поддържа своя обичан, откакто той беше упрекнат в обезчестяване. Джорджина показа фотография в инстаграм, към която написа: "Винаги преодолявай трудностите, които ти се слагат на пътя със мощ, с цел да покажеш в действителност какъв брой си огромен. Благодаря ти, че можем да се любуваме на всеки мач. Винаги все по-добър. Обичам те. "

Американката Катрин Майорга твърди, че била изнасилена от Роналдо и даде своята версия на случката от 13 юни 2009 година Снимки демонстрират, че двамата дружно с другарка на фотомодела са купонясвали в първокласен хотел в Лас Вегас. След това посредством SMS португалецът ги поканил в жилището си. Явно Катрин отива там сама. Според Роналдо двамата са правили секс с нейно единодушие. Точно противоположното декларира 34-годишната Майорга, написа 24 часа.

"Изведнъж той влезе, а пенисът му бе изваден от панталона. Той застана до мен и изиска да го хвана с ръка. Помоли ме: "Само за 30 сек. " Отказах. Тогава той ми сподели, че би трябвало да го пъхна в устата си. Отново го отблъснах от мен. Той се опита да смъкна бельото ми, само че не съумя. Тогава се свих и се пробвах с двете ръце да защитя вагината си. Тогава той застана зад мен”, споделя американката. Тя твърди, че е изнасилена анално. Интервюто Катрин дава пред немското списание "Шпигел ". В началото на 2010 година тя получава 375 000 $ от Кристиано, с цел да си мълчи и това е завършено в съглашение. Според юристите обаче то няма законова стойност. Сега Катрин съди футболиста.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР