Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер си навлече гнева

...
Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер си навлече гнева
Коментари Харесай

Гневна атака срещу Никол! Tръгна без бельо, а британците...

Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер си навлече гнева на британците по време на снощното шоу на известен музикален формат.

Според тях 39-годишната певица е демонстрирала голямо пренебрежение с решението си да не закачи на роклята си аления мак, който е знак на паметта за жертвите от военни спорове. За съпоставяне всички нейни сътрудници от журито носеха признака. Освен това тя беше облечена с предизвикателна рокля, под която не си личеше да носи бельо.

Както е известно, на 11 ноември във Англия се отбелязва по традиция Ден в памет на починалите бойци от страните на Британската общественост. По този мотив известни персони на Острова почитат жертвите, поставяйки цветето на облеклата си.

" Защо не носи аления мак? Това е неуважително ", " Някой да изясни за какво Никол не носи червен мак? ", " Това, че не е британка не значи, че не би трябвало да носи червен мак. Все отново е в английско шоу " са част от мненията в обществените мрежи на ядосани фенове.

В последна сметка продуцентите на шоуто взеха решение да се съобразят с хората и по време на паузата на предаването Никол постави аления мак. 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР