Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер и останалите момичета от

...
Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер и останалите момичета от
Коментари Харесай

Никол Шерцингер с остър отговор на обвиненията в проституция

Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер и останалите девойки от Pussycat Dollls дадоха отговор доста остро на нападките на някогашната си колежка Кайа Джоунс, че е била в “кръг от проститутки”, вместо в музикална група.

Любимата на Григор Димитров забъркана в голям скандал за полов тормоз
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
Общото изказване на приятелката на Григор Димитров, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика гласи следното:

Ние сме солидарни с всички дами, които самоуверено приказват обществено за ужасните опити за корист с тях, тормоз и употреба. Но ние не можем да застанем зад лъжливите изказвания на други членове на групата, споделили, че са взели участие в действия, които просто не са се случили.

33-годишната Кайа разбуни духовете, правейки в “Туитър” шокиращи разкрития за активността на групата. По думите й, висшестоящи в промишлеността казвали на девойките с кого би трябвало да преспят.

My truth.I wasn’t in a girl group. I was in a prostitution ring.Oh & we happened to sing & be famous. While everyone who owned us made the Щатски долар
— KAYA (@KayaJones) October 13, 2017
Основателката на групата Робин Антин също отвърна на обвиняванията, наричайки ги “отвратителни, неуместни лъжи”. Тя описа пред медиите, че Кайа в никакъв случай даже не е била част от бандата, а единствено краткотрайно попълнение, което по този начин и не съумяло да навлезе в сектора.

Вижте тук най-романтичните фотоси на Гришо и Никол >>>
 Getty/Gulliver
Кайа попада в групата през 2003 година, когато е едвам тийнейджърка, а публично се разделя с нея две години по-късно надалеч преди групата да запише някои от най-големите си шлагери като "Don't Cha " и "Buttons ".

След разпадането на групировката Никол Шерцингер прави и сполучлива солова кариера.

В момента се заприказва за събиране на групата и е допустимо всичко да е част от добре премислена акция.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР