Приятелката на Георги Семерджиев заяви пред съда, че никога не

...
Приятелката на Георги Семерджиев заяви пред съда, че никога не
Коментари Харесай

Приятелката на Георги Семерджиев не го била виждала да употребява дрога

Приятелката на Георги Семерджиев съобщи пред съда, че в никакъв случай не го е виждала да използва опиати. Ева Йорданова беше разпитана като очевидец по време на днешното правосъдно съвещание по делото за породената от него злополука на столичния бул. " Черни връх ", при която починаха две млади дами на 5 юли 2022 година, заяви Българска телеграфна агенция.

Тя и Семерджиев били гаджета над две години. Според Йорданова той постоянно си карал обикновено и в никакъв случай не бил нападателен. Съдът първичните й показания, в които тя признава, че знае, че приятелят ѝ взима кокаин. Днес обаче Ева Йорданова разгласи, че не си спомня.

Друг очевидец по делото - Магдалена Иванова , описа, че т я, Семерджиев и някогашната полицайка Симона Радева са обикаляли с автомобила му по-рано в деня на злополуката, като той ожулил друга кола , до момента в който са чакали на червен светофар. Георги Семерджиев не спрял, с цел да ревизира положението на автомобила, а за случилото се схванал по-късно.
 Прокурорът по делото
Прокурорът по делото " Семерджиев ": Има данни, че точно подсъдимият е управлявал колата

Казал ли е единият от уволнените служители на реда на Симона Радева: " Жоро е направил мазало "?

Собственикът на ожуления автомобил Георги Маринов съобщи пред съда, че в деня на злополуката се прибирал от работа, когато колата му е била ударена от ляво. Не съумял да види водача на колата поради затъмнените й стъкла, само че забелязал силуети на двама души, както и е с задгранична регистрация. Свидетелят имал и работещ видеорегистратор по време на произшествието, само че отказал да показа записа пред полицията.

Разпитани бяха също Георги Стефанов , притежател на сервиза, в който Семерджиев постоянно ремонтирал колите си, както и неговия чиновник Пламен Киров . Стефанов описа, че в деня на злополуката Георги Семерджиев докарал колата си за обслужване. И двамата разпитани отхвърлиха да са видели външни вреди по автомобила, а Киров уточни, че сменял накладките на автомобила на Семерджиев един-два пъти месечно.

Делото ще продължи с разпит на непризовани и неявили се досега очевидци на 6 март от 13:00 ч.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР