Приятелката на единия от загиналите полицаи в жестоката катастрофа с

...
Приятелката на единия от загиналите полицаи в жестоката катастрофа с
Коментари Харесай

Приятелката на 30-годишния Илиян го изпрати в нета

Приятелката на единия от починалите служители на реда в жестоката злополука с рейса в Бургас, написа сетен пост във Фейсбук.

Вчера Илиян Илиев /30/, по-младият от двамата униформени, откри гибелта си при жестокия удар в патрулката им на кръговото на Трапезица в морския град, откакто рейс с незаконни мигранти размаза патрулката му в опит да бъде спрян след 25-километрово гонене от коли на Гранична полиция.

Снощи Светлозария Кидерова – половинка му, написа: „ Ти беше най-хубавото, с което ме подари ориста! Ти беше мой преподавател, моя поддръжка, мой другар и обичан! Ти ми беше всичко! Твърде добър за този гнусен свят! Твърде кардинален и безрезервен! Имахме толкоз мечти… Винаги ще те нося в сърцето си!
Чакам те да си дойдеш у дома, благи мой! Чакам те!


О двамата служители на реда от 1-во РПУ на ОДМВР в Бургас в никакъв случай повече няма да тръгнат за работа и да поемат дежурство.

В тяхна памет 26 август е Ден на печал на територията на региона, разгласен от регионалния шеф проф. Мария Нейкова.

В деня на печал националните и общински флагове следва да бъдат свалени на половина. Забранява се провеждането на обществени тържества и радостни ритуали през траурния ден.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР