Приятелката на актьора Луиз Форд, която е на 33 години,

...
Приятелката на актьора Луиз Форд, която е на 33 години,
Коментари Харесай

В България Е Икона, Какво Му Пука, Че Е На 62! Трета Рожба За Най-Обичания Комик И Младата Му Съпруга! Честито На Големия

Приятелката на артиста Луиз Форд, която е на 33 години, чака първото им дете. То е трето за Роуън Аткинсън. Бебето би трябвало да се роди при започване на идната година.

Синът на Роуън Аткинсън, който се споделя Бен, е на 23 години, а щерка му Лили - на 21. Те са от брака му със Сунетра Састри.

Роуън Аткинсън се сближи с Луиз, която играе Кейт Мидълтън в сериала " Уиндзорите ", през 2014 година, откакто се раздели със брачната половинка си. Той се разведе идната година.

Състоянието на Роуън Аткинсън, прочул се с ролята на Мистър Бийн, се прави оценка на 70 милиона английски лири, напомня Българска телеграфна агенция.



През октомври 2018 следва да излезе екшън комедията " Джони Инглиш 3 " (първа трилогия на Аткинсън - след " Джони Инглиш " от 2003 и " Джони Инглиш се завръща " от 2011), в която героят му се завръща, с цел да избави света още веднъж. Компания ще му вършат Олга Куриленко, Бен Милър и други под режисурата на северноирландеца Дейвид Кер.

Роуън Аткинсън напълно не е най-възрастният артист, станал татко. Робърт де Ниро стартира още веднъж да сменя пелени на 68 години, Стив Мартин - на 67. Режисьорът и продуцент Джордж Лукас стана татко на 69 години, артистът Мик Джагър - на 73, сътрудника му Рони Ууд на 68.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР