Приятелката на 49-годишния холивудски актьор Витория Черети сподели топлес снимки

...
Приятелката на 49-годишния холивудски актьор Витория Черети сподели топлес снимки
Коментари Харесай

Новата на Леонардо ди Каприо прикри „яйцата на очи“, но пак хваща окото

Приятелката на 49-годишния холивудски артист Витория Черети показа топлес фотоси със своите над 1,5 млн. почитатели в Инстаграм. Звездата от стилния подиум театралничи с пусната коса на ярък диван, полегнала и прикривайки с лакът дребния си бюст, чийто размери цицоманите прецизно зачисляват в категорията „ яйца на очи “. Моделката е захвърлила връхните си дреги, до момента в който се усмихва пред камерата и макар скромната си гръдна обиколка, отново хваща окото.

„ Най-красивата жена на планетата “, „ Спри да си толкоз красива. Досадно е “, „ Зашеметяваща Витория “ – пишат в мненията почитателите на италианския модел в обществената мрежа. Няма обаче и капка намек за това, че „ най-красивата жена на планетата “ е плоска като дъска за гладене.

Романсът на холивудския ас с красивата Витория стана прочут в края на предишното лято. Преди това молелката се раздели с диджея Матео Милери. Поне към този момент наподобява, че става въпрос за доста повече от елементарна връзка на безконечния ерген с следващата моделка.

Витория Черети е родена през 1998 година в Бреша, Италия, като стартира кариерата си на модел още на 14-годишна възраст. Случайно или по-скоро не, само че манекенката е следващата жена под 26 години, която Лео вкарва в леглото си. Плюс това, тя а близка другарка с Джиджи Хадид – също спрягана за гадже на Леонардо в предишното.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР