Приятелка ме записа на кастинга, още там си обменихме реплики

...
Приятелка ме записа на кастинга, още там си обменихме реплики
Коментари Харесай

Влязла насила в Ергенът: Отпадналата кюстендилка Христиана разкри скандални подробности

" Приятелка ме записа на кастинга, още там си обменихме реплики с продуцента Радо Тушев. Това разкри пред подкаста Надкаст психоложката Христиана Манова, която бе изгонена от Ергенът в последния епизод.

Не желаех да влизам в къщата, тъй като пристигна обич в живота ми през тези месеци сред кастинга и влизането (юни-септември). Заедно гушнати гледахме целувката ми с Алек. В деня на влизането ни разсъниха в 8 сутринта, влизането ни беше в 10 вечерта. През този ден съвсем не сме консумирали храна.

Не ми хареса алената рокля, с която влязох, нямаше време за грим или прическа. Мислех, че ходя на отмора. Ние снимахме по 20 часа дневно. Имахме дни с по час-два сън за денонощие, разкри още тя. Не мисля, че обликът Маги е този човек, който се показва в предаването.

Не е и неприятният воин., разяснява Христиана във връзка русокосата дама, която към този момент съумя да завоюва сърцето на Алек. Виното си изигра ролята за вайръл репликата Ще те заапа по-късно!, разкри тя, написа Marica.bg.

Атрактивната участничка разкри, че Силви, която обвинили в мърлячество, демонстративно цапала и наводнила багажа на част от участничките. Виктория не е пълководец, тя е естествена, разяснява психоложката от Кюстендил. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР