Приятелите са едни от най-важните хора в живота ни, а

...
Приятелите са едни от най-важните хора в живота ни, а
Коментари Харесай

Ако забележите тези 5 притеснителни знака, трябва да прекратите приятелството си

Приятелите са едни от най-важните хора в живота ни, а другарството е една от висшите полезности в живота на човек. Всички сме прекосявали през сложни интервали и разправии с най-приближените ни, само че дали си коства да поддържаме връзка с даден човек, в случай че негативите са повече от позитивите. Разберете дали „ приятелят “ ви е авантаджия и е нездравословен за вашето прочувствено положение. Ако дава отговор на всички притеснителни фактори, помислете дали не е по-добре да прекратите връзките си. А ето кои са те:

Критикуват ви непрекъснато, без да умеят да одобряват вашата рецензия

Ако вашият приятел/ка непрекъснато ви прави забележки без въобще да се тормози по какъв начин бихте се почувствали, то най-вероятно има за цел единствено да ви нарани, а не да даде градивна рецензия. Искреността в другарството е една от най-важните полезности, само че тя би трябвало да е двупосочна. Ако вие извършите градивна забележка на вашия другар и тя не бъде призната съответно, а внезапно се отвърне на удара, вашият съидейник може би е по-токсичен от нужното и ви съветваме да поговорите намерено или да ограничите контактите си с подобен вид хора.
 Ето кои знаци ни подсказват, че е допустимо да сме влюбени в най-хубавия си другар Ето кои знаци ни подсказват, че е допустимо да сме влюбени в най-хубавия си другар
Не е истина, че другарството сред противоположните полове е невероятно. Напротив, допустимо е! Но също по този начин е допустимо в един миг о...

Те би трябвало да са в центъра на събитията

Когато излизате на открито с другари, нормално споделяте и щастливи моменти, и проблеми вкъщи или в любовта. Но в случай че вашият другар не ви дава опция да заговорите за себе си, а споделя основно нещата, които го вълнуват, то очевидно не е задоволително угрижен за вас. Избягвайте тези персони и се радвайте, че не са ви дали опция да се разкриете пред тях.

Сравняват ви с другите им другари

Когато отсреща имате отровен човек, той по всякакъв начин ще се опита да ви накара да се почувствате незадоволителни и по-зле. Може да акцентира по какъв начин различен негов другар е направил прекрасен жест или се е държал по-добре за да ви снижи по отношение на тях. Премахнете от живота си всички хора, които съзнателно ви карат да се чувствате зле.
 От какви другари се нуждае всеки зодиакален знак? От какви другари се нуждае всеки зодиакален знак?
Всеки човек има потребност от другари, които са подобаващи за него. Такива, които го поддържат в сложните моменти и са там освен когато ст...

Честа промяна на мнение и страсти

Ако споделяте с вашия другар сутринта и всичко е наред, а по-късно им звъннете следобяд и те едвам дават отговор на въпросите ви – това е още една индикация за токсична персона. Когато даден човек си сменя мнението и отношението по отношение на вас непрекъснато, то значи не сте му толкоз непосредствен и значим и е по-добре сами да се отдръпнете, с цел да не бивате наранени и лъгани.

Ако вие не ги потърсите, те няма да го създадат

Ако единствено вие оферирате да се срещате и да излизате на открито, то знайте, че не сте задоволително важен за вашия другар и не желае да поддържа връзка с вас прекомерно дълго. Може единствено да ви употребява, когато има потребност. Бъдете нащрек за такива хора и стойте настрани от тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР