Приятели, търся вашата подкрепа за това мое искане. Разпространявайте, моля.

...
Приятели, търся вашата подкрепа за това мое искане. Разпространявайте, моля.
Коментари Харесай

Марков: Призовавам ръководството на БСП да поискат справка за концесиите, които днес бяха гласувани да продължат

Приятели, диря вашата поддръжка за това мое искане. Разпространявайте, апелирам.
Призовавам управлението на Българска социалистическа партия, както и всеки народен представител от левицата, да изискат публична информация и да извадят на показ пред очите на всички български жители лист с настоящите концесии, които в днешното пленарно съвещание бяха гласувани да продължат, без налагане на мораториум, написа специалистът по национална сигурност.
 Нинова: Започна се, маските на протестните партии паднаха Нинова: Започна се, маските на протестните партии паднаха
Протестните партии в Народното събрание отхвърлиха препоръчаната от Нинова забранаБорисов да раздава концесии и да продава имущество   &b...
Всички видяхме гласуването и прегласуването, както и крайния резултат от него. Направихме си нужните заключения! Като български и европейски жители, обаче, желаеме да знаем кои са тези концесии готови от мафията, с кого са подписани, за какъв период и каква е директната изгода за страната от тях. Както и цялата друга информация по отношение на тези основни незаконни действия.
Госпожо Нинова,
Вашата мощ не е в този парламент, а на улицата! Ако желаете да гледаме в бъдещето, дано го вършим дружно. Аз не съм Ваш партиен гласоподавател и в никакъв случай не съм бил, само че това не значи, че не правя оценка всяко проявено политическо или човешко геройство. Покажете ми го, през днешния ден имате нужната глоба и съответна опция.
Кой поддържа концесии направени от мафиотско ръководство?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР