Приятели, семейство и членове на общността се събраха в градската

...
Приятели, семейство и членове на общността се събраха в градската
Коментари Харесай

Погребението на Лейкън Райли в Джорджия отбелязва студентката по медицински сестри, за която се твърди, че е убита от нелегален имигрант

Приятели, семейство и членове на общността се събраха в градската черква Уудсток в Уудсток, Джорджия, в петък следобяд, с цел да почетат Лейкън Райли, 22-годишна -годишна студентка по здравна сестра в университета в Аугуста, за която се твърди, че е убита от незаконен преселник на 22 февруари.

Райли тичаше по черни пътеки към езерото Херик в кампуса на университета в Джорджия оня четвъртък сутринта, когато Предполага се, че Хосе Антонио Ибара, 26-годишен венецуелски жител, я е нападнал и умъртвил. Тя умря от пострадване с тъп предмет на главата.

По време на погребението над Уудсток валеше непрекъснат дъжд, до момента в който стотици хора се събраха да почетат студентката по здравна сестра, разказана като „ буйна “, „ добросърдечна “ и „ невероятна щерка, сестра, другар и като цяло извънреден човек " в нейния некролог.

" Когато светът изгуби някой като Лейкън, чиято светлина непрекъснато свети толкоз блестящо, наподобява доста по-мрачен в тяхното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР