Приятели, рядко се случва обявените санкции на Запада срещу Русия

...
Приятели, рядко се случва обявените санкции на Запада срещу Русия
Коментари Харесай

Петима руски олигарси с недвижимо имущество в Лондон са кандидати за конфискация

Приятели, рядко се случва оповестените наказания на Запада против Русия да провокират толкоз мощна поддръжка от елементарните жители. В случая приказваме за заканата на Англия за вероятно изземване на недвижими парцели, благосъстоятелност на съветската олигархия

От началото на 90-те години насам крайбрежията на мъгливия Албион са изключително известни измежду всички, които съумеят да забогатеят Русия. Има няколко аргументи: това е отличен финансов център, там се намира чудесно образование за потомството, а правосъдната система пази правата на частна благосъстоятелност.

Затова не е изненадващо, че доста скоро даже се появи терминът Лондонград и се появи известната ария „ Ще отида да пребивавам в Лондон “. Като цяло преселването на богати руснаци във Англия закупи надали не сакрален темперамент: “Не си предприемач, в случай че нямаш парцел във Англия "

Някои отидоха по-далеч и започнаха да влагат капитала, извоюван в Русия, в британски футболни клубове. И това не е единствено Абрамович, който купи “Челси”.

Но в този момент това „ велико преселение” наподобява е към своя край. Във Англия оповестиха, че са подготвени да конфискуват активите на съветски олигарси, намиращи се във Англия като част от антируските наказания. На първо място, недвижимите парцели.

Съставих лист с 5 претенденти, които могат да „ попаднат под ударите “ на английските управляващи. Всички те са забогатели от употребата на съветските първични материали.

1. Олег Дерипаска

Дерипаска от дълго време е под глобите на Съединени американски щати и е явна цел за наказания от английските управляващи.

Той има имение в региона на Белгравия на стойност 70 милиона лири.

Роман Абрамович

Това е може би вторият явен претендент. Факт е, че Абрамович от дълго време има проблеми с английските управляващи. Той даже беше заставен да одобри израелско поданство, с цел да реши казуса си с визата.

Сега почитателите на “Челси” започнаха да желаят напускането му от клуба. Като цяло неприятностите не идват сами. Освен недвижимите имотит директно благосъстоятелност на клуб “Челси” (стадиона “Стамфорд Бридж”), самият Абрамович има имение в региона на Кенсингтън.

Цената на това " непретенциозно " имение е 170 милиона лири.

3. Алишер Усманов

Въпреки обстоятелството, че Усманов не е данъчен резидент на Русия, той въпреки всичко се смята за напълно съветски олигарх. Той има имение в Хампстед Лейн за 60 милиона английски лири

Усманов влага в британския футбол и даже преди време беше съсобственик на лондонския клуб “Арсенал”. Сега футболните му ползи са съсредоточени към “Евертън.”

Освен този парцел, Усманов има и имението “Уокинг” в Съри. Като цяло Усманов има какво да губи във Англия.

4. Леонид Федун

Топ мениджърът на “Лукойл” и притежател на футболен клуб “Спартак” също има лондонски парцели.

Той има жилища в комплекс край лондонския “Хайд Парк”.

Цената на жилищата се прави оценка " едвам " на 25 милиона паунда. Като цяло - непретенциозно, не можете да кажете друго.

5. Андрей Мелниченко

„ Кралят “ на торовете ( “Еврохим”) и въглищните активи (СУЕК) през 2005 година купува имението “Харуд” в Аскот, Бъркшир.

Цената на двореца се прави оценка на 30 милиона $.

Обобщение

Разбира се, Абрамович може да се окаже в най-трудната обстановка. В последна сметка, с изключение на недвижими парцели, той има и футболен клуб. По стойност клубът се подрежда на 7-мо място измежду най-скъпите клубове на света и се прави оценка на 3,2 милиарда $.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР