„Приятели, от месеци Русия се опитва да изнудва България, спирането

...
„Приятели, от месеци Русия се опитва да изнудва България, спирането
Коментари Харесай

Граждани организират поход за свобода и мир под надслов „Не на рашизма!“.

„ Приятели, от месеци Русия се пробва да изнудва България, прекъсването на доставките на природен газ е прям опит за дестабилизация на страната ни. Путин удря нас, тъй като ни смята за безвредна цел, уязвима за отровната му агитация, лесна плячка за империалистичните му проекти. Става все по-ясно какъв брой безумна е концепцията за неутралитет във войната на Русия против Украйна. За Путин всеки акт на свободна воля от наша страна е акт на експанзия към него. Сега е моментът и българското държавно управление, и българските жители да се противопоставим на незаконните опити на Русия да дефинира политиките ни “, пишат уредниците на събитието.

„ На този декор про-руските лобита в България ще изискат от нас да се отдадем на лицемерни празненства по случай Деня на успеха на Русия над фашистка Германия. Няма да го създадем, тъй като през днешния ден фашизмът е в Русия на Путин “, безапелационни са те.

„ Държавата-терорист, която бомбардира деца, мъчи, изнасилва, срутва градове и човешки животи в Украйна и изнудва целия свят, се изгаври с милионите жертви в битката против нацизма през Втората международна война. Няма място за празнуване “, считат уредниците.

Те приканват българските жители да излязат по улиците и площадите и да употребяват 9 май, с цел да потвърдят поддръжката си за Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР