Приятели, от днес, 8 октомври 2020 г., Списание Hera.bg закръгли

...
Приятели, от днес, 8 октомври 2020 г., Списание Hera.bg закръгли
Коментари Харесай

Hera.bg стана на 11! Честит ни рожден ден!

Приятели, от през днешния ден, 8 октомври 2020 година, Списание Hera.bg закръгли първата година от второто си десетилетие!

За всички ни 2020 година e година...пълна с провокации, по този начин да го кажем. Тези " предизвикателни " и непрекъснато предизвикващи ни времена имат едно огромно преимущество, което и вие, както и ние, към този момент сме усетили: Дават ни опция да изпитаме силите си, да изпитаме полезностите си, да изпитаме хората, които са край нас и самите ние да бъдем подложени на тестване.

“Мисля, че успяхме да устоим. Мисля, че самият факт, че още сме дружно, е най-големият подарък, който може да си поднесем взаимно. ”

Както си говорехме наскоро с Инна на чаша вино на нейната тераса, Hera.bg се оказа нещо надалеч по-голямо от простичкото предпочитание да споделим, ние и девойките на Hera.bg, с вас нещо забавно, значимо или потребно.

През годините ние самите растяхме с Hera.bg. Темите и посоките следват нашите лични, да, само че и остават покрай вашите, нашите читатели. Променяхме се, само че в смяната не спирахме да търсим близостта с вас.

“Надяваме се - не, имаме вяра - не, сигурни сме, че я имаме. Защото за 11 години мислим, че към този момент може да приказваме и за преданост. За съзнателен избор... ”

Благодарим ви, че сте с нас, другари! Щом вас ви има, ще ни има и нас!

Инна и Цвети
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР