Приятели на загиналата Христина Дилева в тежката катастрофа в София

...
Приятели на загиналата Христина Дилева в тежката катастрофа в София
Коментари Харесай

Приятели на една от жертвите в катастрофата в София разказват за нея

Приятели на починалата Христина Дилева в тежката злополука в София желаят пожизнен затвор за Георги Семерджиев. Мъжът е упрекнат за гибелта на две млади дами - на 22 и 26 години.  Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „ Хемус ”. След произшествието причинителят и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и опустошава дамите, които се движели по тротоара.

Убитата Христина е била родом от Асеновград, само че дълги години живеела в Пловдив. Учила е българска лингвистика и астрономия. Работила е в галактическата обсерватория в Рожен, а напълно скоро сбъднала огромната си фантазия - да стане джаз певица.  

„ Запознахме се преди към година. Бяхме една група в университета. Тя беше човек, с който можеше да разговаряш на безусловно всевъзможни тематики Имаше доста цели и фантазии. Занимаваше се с джаз пеене, даже изнесе концерт. Работеше в един магазин и искаше да стане преподавател по български и литература. Още не мога да приема, че към този момент не е измежду нас ”, показа в ефира на Дона Атанасова , другарка на починалата жена.

Тя описа и по какъв начин е схванала за трагичния случай.



„ За последно се чухме преди към седмица. Готвихме се за изпит. В нощта на злополуката ми се обади един сътрудник, с цел да ме попита имам ли контакт с околните ѝ, тъй като е умряла в злополука. Цяла нощ издирвахме роднините ѝ. Вчера към 10.00 -11.00 ч. стана ясно, че в действителност тя е една от жертвите ”, добави Дона.

„ Една наша обща позната ми се обади в 02.30 ч. Първоначално не повярвах. Впоследствие се удостовери, че в действителност е тя. „ Джунглата ” все следващите два живота. Закони в България има, само че вярно правоприлагане – не. Тя беше човек с проекти и фантазии ”, сподели Николай Драганов , другар на починалата жена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР