Приятели на починалия преди година бивш футболист Красимир Стоянов-Чико организират

...
Приятели на починалия преди година бивш футболист Красимир Стоянов-Чико организират
Коментари Харесай

Почитат паметта на Красимир Стоянов-Чико с детски турнир

Приятели на умрелия преди година някогашен футболист Красимир Стоянов-Чико провеждат детски шампионат в негова памет. Той ще се организира в неделя от 9.00 часа въз основата "Баухаус Арена ", а в него ще вземат участие отборите на Септември, Сливнишки воин, Рилски състезател и Ферион. Предвидена е специфична премия "Чико " за най-техничен футболист, какъвто беше някогашният състезател на Септември, Беласица и швейцарския Делемонт.

Съотборниците и другари на Чико от юношеския отбор на ЦСКА от края на 80-те години ще изиграят показателен мач против някогашните му съиграчи от Септември. В армейския отбор ще бъдат Адалберт Зафиров, вратарят Йордан Йорданов-Жан, Румен Стоянов и други Начело на Септември ще бъде участникът в международното състезание в Мексико-86 Георги Йорданов-Ламята, който обаче се пуска като вратар.

Красимир Стоянов - Чико беше един от най-обичаните футболисти на Септември, капитан на мощния тим от "Красна поляна " през 90-те години. На 47 години той умря ненадейно на 9 юли предходната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР