Приятели на човек, пребил се в дупка, подават сигнал до

...
Приятели на човек, пребил се в дупка, подават сигнал до
Коментари Харесай

Пореден случай на пребил се човек заради дупка СНИМКИ

Приятели на човек, пребил се в дупка, подават сигнал до нашата медия, с цел да разкажем за бедата, споделя 34-годишния Лазар Митев.

Въпросната дупка се намира в град София, ул. " Партений Нишавски ", преди ул. " Българска Морава " - посока блок 14, по този начин наречената " Китайска стена ".

Историята, за която GlasNews.bg получава сигнал, е следната: вторник - 21.06.22 година - към 22 часа, Митев минава през въпросната дупка и се пребива. Неговите другари оповестяват, че в 22:55 ч. колата за спешна помощ била пристигнала, само че до момента в който я чакали, те не посмели да го местят, а потърпевшият лежал от самото начало на земята.

Във вечерта на случая Лазар Митев не е пил алкохол, не пие и попринцип. Получените контузии са съществени - счупена вътрешна кост и извадено рамо, има и пострадвания по лицето му. Мъжът още се намира в " Пирогов ".



Получихме и информация, че въпросната дупката е от месеци и хората са подавали сигнали в Община Възраждане, само че до ден сегашен не е имало и към момента няма никакъв резултат от сигналите, макар че тъкмо там - на тази дупка, непрекъснато са се случвали произшествия.

Приятелите на потърпевшия споделят пред GlasNews.bg, че мъжът очаквал да се възвърне и щял да заведе дело против Общината, по тази причина че дупката не е ремонтирана и че поради нея е претърпял рисков случай.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР