Приятели на Бланчард бяха шокирани да научат за ролята на

...
Приятели на Бланчард бяха шокирани да научат за ролята на
Коментари Харесай

Джипси Роуз Бланчард ще бъде освободена от затвора следващата седмица

Приятели на Бланчард бяха шокирани да научат за ролята на Джипси Роуз Бланчард в убийството, защото имаха вяра, че тя е с физически и умствени увреждания и страда от необятен набор от болести, в това число терминален рак.

Разследване по-късно ще покаже, че Dee Dee е принудила Blanchard да се преструва, че е неработоспособен от детството. Dee Dee беше споделила на всички, че щерка й е тийнейджърка с мозъка на 7-годишно дете, с цел да получи състрадание, заплащания за неработоспособност и дарове от няколко благотворителни организации.

Бланшар в последна сметка одобри съглашение за признание на виновността за повторно степен ликвидиране и беше наказан да прекара три години в пандиза през 2016 година Годеджон, който извърши бруталното намушкане, до момента в който Бланшар се криеше в банята, беше наказан на пожизнен затвор без право на подмяна.

Длъжностни лица потвърдиха в четвъртък, че Бланшар, която в този момент е на 32 години, ще бъде освободена на 28 декември, откакто е излежала 85% от присъдата си.

Осъдената умъртви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР