Приятели, на 8 юни излиза новият ни брой!Водещата тема е:ИГРА

...
Приятели, на 8 юни излиза новият ни брой!Водещата тема е:ИГРА
Коментари Харесай

Игра на полове в новия брой на Списание 8

Приятели, на 8 юни излиза новият ни брой!
Водещата тематика е:

ИГРА НА ПОЛОВЕТрябва ли да гледаме умерено на решенията на българчета да стопират пубертета си посредством рискови лекарства, които ще ги осакатят за цялостен живот, а може даже да ги убият!? Нужно ли е дребните, към момента чисти деца, да бъдат учени на мастурбация и полова еднаквост!? Трябва ли да се съгласяваме трансджендъри да се събличат в женски съблекални и да влизат в дамски тоалетни? Но в това време за какво в 21 век още се потискат хора, родени с друга ориентировка? Темата за половата ориентация предразполага да бъдем наострени едни против други, а в тази игра възможностите да загубим като общество са безчет. Сценарият да спечелим е единствено един – да спрем махалото.
БУНТЪТ НА НЕРАЗБРАНИТЕ. Шестващата субкултура против половите стериотипи прониква у нас посредством всички публични форми. Каква е задачата на новата идеология?ПАГУБНАТА СТРАСТ НА ОСКАР УАЙЛДПОМАГАЛОТО НА РАЗДОРА. Ръководство поучава да осведомим децата до 4 години за удоволствието от мастурбацията и правото им да изследват половата си еднаквост?!ИСТИНАТА Е ГРУБА! Джендъризмът е идеология, която цели раздробяване на фамилните полезности и основаване на общество от комплицирани, послушни хораДОЦ. Д-Р РУМЕН БОСТАНДЖИЕВ:
Всичко за Вашата сватба
ДЖЕНДЪРИЗМЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА. Причакват децата в интернет и ги обработват по един злокобен метод. После желаят да им сложа „ пубертета на пауза “ – това е кастрация, която ги убива за няколко години!СИМЕОН ВАСИЛЕВ: ПРАЙДОВЕТЕ СА ПРОТЕСТ, ЧЕ НЯМАШ ПРАВА. Искаме да имаме право на брак, да можем да се движим необезпокоявани, да мога да държа колегата си за ръка на улицатаЗапознайте се с другите забавни тематики в броя тукКупете броя от тук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg