Приятели, на 8-и ноември излиза новият ни брой!Водещата тема е:КОЙ

...
Приятели, на 8-и ноември излиза новият ни брой!Водещата тема е:КОЙ
Коментари Харесай

Кой кого ще изяде?

Приятели, на 8-и ноември излиза новият ни брой!
Водещата тематика е:

КОЙ КОГО ЩЕ ИЗЯДЕ?

Европейски Съюз желае да отстрани условията за етикиране, инспекциите за сигурност и възбраните за развъждане на новите ГМО

Кой има интерес да се изключат новите ГМО от регулации и условия за етикетиране? Ако това се случи, потребителите, земеделските производители и цялата хранителна верига към този момент няма да знаят дали семената, съставките и крайните хранителни артикули, които купуват, съдържат нови ГМО, или не. Хората няма да могат да избират дали да употребяват генномодифицирани храни, а преработвателите на храни няма да могат да подсигуряват чистотата на своите артикули. Следователно те нямат интерес.
QUID PRODEST? Единствено огромните компании за семена, лобистите и алчните политици ще завоюват от това предложение на Европейската комисияЕВРОПА СТАВА ПЛАЦДАРМ ЗА ГМО! Хора с епруветки се вършат на богове, желаят да трансформират „ естествената система, оформяла планетата в продължение на епохи ”.ГЕНЕТИЧНАТА РУЛЕТКА. ГМО провокират всеобщо яловост при животните, проблеми при зачеването и износването, смъртност на родилките. А какво ли става при хората?НЯКОИ ГАФОВЕ НА ГЕННОТО ИНЖЕНЕРСТВО. Eксперименти в Китай демонстрират, че единствено осем прасенца от общо 900 генетично модифицирани ембриона са оживели, носейки мечтаните генетични промени.УСКОРЯВАМЕ ЕВОЛЮЦИЯТА. Последните научни изявления поддържат тезата, че честотата на нежеланите странични промени при Новите геномни техники е по-ниска или сравнима с естествената разновидност на организмите, настояват доктор Веселин Петров и доктор Никола Стайков:ТОРЕНЕ С... ВОДА?! Учени и земеделци пробно потвърдиха, че третираните с осведомителни копия растителни типове се развиват чудесно без приложимост на класическите химични торове и други препарати.

Запознайте се с другите забавни тематики в броя тукКупете броя от тук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР