Приятели като цяло е култов сериал, но един епизод се

...
Приятели като цяло е култов сериал, но един епизод се
Коментари Харесай

Кортни Кокс пресъздаде танца с пуйката от "Приятели" за Деня на благодарността

" Приятели " като цяло е паметен сериал, само че един епизод се трансформира в моментална класика - този, излъчен на 19 ноември 1998 година

Двадесет и две години по-късно танцът на Моника (Кортни Кокс) с пуйка на главата, който остана емблематичен миг за Деня на благодарността, продължава да получава тълкования във всевъзможни гифчета от онлайн потребителите.

На Деня на благодарността тази година Кортни Кокс реши да показа видео в Инстаграм профила си, с цел да означи празника и да пресъздаде скандалната сцена, на която танцува с голяма пуйка, в която е пъхнала главата си.

" Честит Ден на благодарността на всички! Пожелавам ви да имате страховит ден! Чувствам се толкоз признателна ", споделя Кортни Кокс, малко преди тонът й да стане по-мрачен и да добави, че в случай че види още един GIF по какъв начин танцува с пуйка на главата като цялостен простак, просто ще изчезне.



След откъс от класическата сцена от " Приятели ", Кортни Кокс прибавя: " Така или другояче, защото аз съм признакът на Деня на благодарността, уповавам се, че това ще ви направи щастливи. "

След което актрисата отива към кухнята, с цел да пресъздаде паметния си танц от сериала с пуйка на главата.

Специалния епизод на " Приятели " беше отсрочено поради COVID-19 пандемията - вижте повече в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР