Приятели, имаме удоволствието да ви съобщим, че на 26 и

...
Приятели, имаме удоволствието да ви съобщим, че на 26 и
Коментари Харесай

Благотворителен турнир за болно дете в Коматево

Приятели, имаме удоволствието да ви съобщим, че на 26 и 27 януари ще се организира благотворителен футболен шампионат на дребни малки врати. Регламентът е от две полувремена от по 15 минути.

Съставите са 5+1 играчи. Таксата за присъединяване на тим е 30 лв., като цялата сума от шампионата ще бъде дарена в помощ на дребния Сиян който е с диагноза – ахондроплазия.

Мачовете ще се играят на изкуственото игрище в двора на ОУ „ Захари Стоянов “. Организаторите благодарят на директорката на учебното заведение в пловдивския квартал „ Коматево “ Елена Искилиева за даването на футболното игрище за благородната цел на шампионата.

Регламента на шампионата ще бъде избран по отношение на броя на записаните за присъединяване тимове. Желаещите могат да се запишат за присъединяване на следния e-mail: [email protected]

Сиян Валери Тенчев е възпитаник от втори клас при ОУ „ Яне Сандански “ гр. Пловдив с диагноза – ахондроплазия. За да пораства пълноценно Сиян има потребност от интервенция за удължение на крайниците. Необходимата сума това да се случи е 18 хиляди лв..

Ако и вие имате предпочитание да помогнете, можете да го извършите на банковата сметка за подаяние:

Уникредит Булбанк – АД, клон Пловдив,
IBAN: BG59UNCR70001522792211
BIC: UNCRBGSF
Сиян Валери Тенчев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР