Приятели и привърженици на разследваната за корупция кметица на софийския

...
Приятели и привърженици на разследваната за корупция кметица на софийския
Коментари Харесай

Протестъри ще излязат пред министерския съвет в подкрепа на Десислава Иванчева

Приятели и последователи на разследваната за корупция кметица на софийския регион Младост Десислава Иванчева се събират през днешния ден на митинг пред Министерския съвет. Той е в поддръжка, с изключение на на Иванчева, и на заместничката ѝ Биляна Петрова.

Събитието се провежда в обществената мрежа " Facebook ". Организацията върви през профила на самата Иванчева в мрежата. Именно там беше оповестено преди време и видеото от приемането в болничното заведение на отстранената от поста ѝ кметица на " Младост ". На него се вижда по какъв начин тя влиза в лечебно заведение с белезници на ръцете и краката. След острата социална реакция за унижаващото достолепието й конвоиране Министерството на правораздаването разгласи, че разпоредбите ще се трансформират, а още преди този момент да се случи, Десислава Иванчева напусна болничното заведение без окови.

" Свобода за Иванчева и Петрова! Независимо следствие на Организираната незаконна група " е насловът на митинга. За част от нея последователите на Десислава Иванчева и Биляна Петрова сочат висши прокурори и представители на страната, както и основни очевидци по корупционната спекулация в " Младост ", в това число и третият обвинен - някогашният областен кмет Петко Дюлгеров, който съгласно прокуратурата е посредничил сред Иванчева и Петрова в изнудването на бизнесмена Александър Ваклин - да си получи разрешителното за градеж - против половин милион евро.

Сред настояванията на уредниците са неотложно освобождение на Иванчева и Петрова и оставка на държавното управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР