Приятели и колеги, Връщането на старите корупционни схеми започна още

...
Приятели и колеги, Връщането на старите корупционни схеми започна още
Коментари Харесай

Проф. Даскалов за уволнението си: ГЕРБ още не са направили правителство, но вече връщат корупционните си схеми


Приятели и сътрудници, Връщането на старите корупционни схеми стартира още преди ГЕРБ да са изпълнили отговорността си да създадат постоянно държавно управление.

Това написа преди минути на персоналната си страница във Facebook уволненият от служебното държавно управление изпълнителен-директор на БАБХ проф. Христо Даскалов. Ето какво още показа той: 

" Преди малко със заповед на служебното държавно управление бях уволнен от БАБХ, а на мое място като изпълнителен шеф още веднъж е назначен Христо Вълчанов, който беше на тази служба от юли до края на 2021 година Това е индивидът, който в края на 2021 година стартира процедурата за нов 10-годишен контракт с частна компания на границата.

Знаете всички обстоятелства по случая Капитан Андреево. Знаете за заканите, за опитите за подкупи, за черната акция против всички нас, които „ посегнахме “ на обичаната компания на Борисовата власт. Знаете за партийните функционери на ГЕРБ, свързани с компанията на границата.

Знаете, че направихме всичко, с цел да спрем реставрацията на „ Евролаб 2011 “ на Капитан Андреево. 

Това е отговорът на страната.

Заедно с сътрудниците от „ “ ще продължа да се боря към този момент от Народното събрание със схемите, които тровят и ограбват хората и които канализират голям финансов запас за пазаруване на избори. Но уволнението ми е знак, че имаме потребност от цялата ваша поддръжка, с цел да не се върнем назад в мрака, от който тъкмо започнахме да излизаме! #ДаСиДовършимРаботата ", приключва Даскалов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР