Приятели е от сериалите, които много хора гледат и до

...
Приятели е от сериалите, които много хора гледат и до
Коментари Харесай

Защо точно Матю Пери казва последните думи в Приятели

" Приятели " е от сериалите, които доста хора гледат и до ден сегашен без безусловно никакъв мотив - чисто и просто от носталгия и дозата развлечение.

Сега, около гибелта на Матю Пери, сме сигурни, че доста от почитателите на сериала още веднъж ще се впуснат в ревизиране на всички 10 сезона. Обект на интерес е и книгата на Пери " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ".

Именно там артистът разкрива за какво точно на него се е паднала достойнството да каже последната фраза от последния епизод на " Приятели ". Матю Пери е отишъл при Марта Кауфман - една създателките на " Приятели ", и е помолил последната имитация от сериала да бъде негова.

И по този начин всички знаем по какъв начин, когато Чандлър, Моника, Фийби, Рос, Рейчъл и Джоуи се сбогуваха с опразнения апартамент, Рейчъл предлага да пийнат по нещо. И тогава Чандлър споделя: " Разбира се, къде? ".

В записките си Матю Пери написа, че точно той е трябвало да дръпне завесата на " Приятели " и си спомня погледа на Дейвид Шуимър, пише New York Post. А доста почитатели в обществените мрежи са изцяло съгласни, че по този метод сериалът е в действителност добре приключен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР