Приятели, дали трябва да продължат преговорите между ГЕРБ“ и Продължаваме

...
Приятели, дали трябва да продължат преговорите между ГЕРБ“ и Продължаваме
Коментари Харесай

Дали трябва да продължат преговорите между „ГЕРБ“ и „Продължаваме промяната“?

Приятели,

дали би трябвало да продължат договарянията сред „ ГЕРБ “ и „ Продължаваме промяната “?

В интерес на страната, държавността и добруването на жителите, би трябвало да бъдат размразени.

Воденето на такива диалози към този момент е в доста друга обстановка.

Всички разбрахме, какви са желанията на шарлатаните. Без да са получили нужното доверие от гласоподавателите, желаят цялата и безспорна власт. Искат я с цел да унищожават партията спечелила изборите. Да назначат НЕЗАКОННО шефове на служби свързани с реда и националната сигурност. Да уволнят хиляди държавни чиновници с цел да ги заместят с техни.

Според моето непретенциозно мнение, договарянията би трябвало да доведат до държавно управление в което да има двупосочен надзор от парламентарно показаните обединения. Да се подсигурява, че няма да има " ала- бала ". Това може да се реализира, като министерските постове се разпределят съгласно въздействието на обединенията в Народното събрание, инак написано 51/49. За още по постоянни гаранции в това държавно управление, би трябвало да участват и министри от Движението за права и свободи, които да са секунданти. Гарантиране на симетричен избор на регионалните шефове, шефовете, управителните препоръки, надзорните такива на държавните предприятия. Министър -председателят да се ротира при едногодишен мандат и първият да е от победилата на изборите коалиция.

Всяко по-различно от тази шахматна игра ще е матиране на страната.

Не се ли случи, единственият печеливш ще е назначилият и пазещият „ пътя на коприната “, сменилият всички регионални шефове, шефове на държавни предприятия и опитващият се да избута страната, макар волята на гласоподавателите в нозете на съветската политика.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР