Приятели, благодаря ви, че вчера отидохте да гласувате“, написа съпредседателят

...
Приятели, благодаря ви, че вчера отидохте да гласувате“, написа съпредседателят
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да се откажем от нашата мечта да направим България просперираща

„ Приятели, благодаря ви, че през вчерашния ден отидохте да гласувате “, написа съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков в обществените мрежи.

Какво демонстрират данните на „ Алфа Рисърч “ и „ Маркет ЛИНКС “?

„ Няма да се откажем от нашата фантазия да създадем България една просперираща, сполучлива и обективна страна “, уточни той.

„ Продължаваме промяната – Демократична България “ остана трета мощ в Народното събрание след изборите на един % под Движение за права и свободи.

 Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи са втори (ОБНОВЕНА КЪМ 16 ч.) 2 мин. Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи са втори (ОБНОВЕНА КЪМ 16 ч.)  Жега в цялата страна 2 мин. Жега в цялата страна  Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме 2 мин. Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме  Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си? 6 мин. Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си?  Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати 2 мин. Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати  Учениците от 10. клас се явяват на изпит по БЕЛ 2 мин. Учениците от 10. клас се явяват на изпит по БЕЛ  Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи са втори (ОБНОВЕНА КЪМ 16 ч.) 2 мин. Резултатите на ЦИК: 7 партии влизат в Народно събрание, Движение за права и свободи са втори (ОБНОВЕНА КЪМ 16 ч.)  Жега в цялата страна 2 мин. Жега в цялата страна  Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме 2 мин. Лидерите на партия „ Величие “: Никой не разбра, че съществуваме  Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си? 6 мин. Изборите в Европа: Кои страни изненадаха с резултатите си?  Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати 2 мин. Мандатите в Екологичен потенциал: ЕНП още веднъж ще е с най-вече депутати  Учениците от 10. клас се явяват на изпит по БЕЛ 2 мин. Учениците от 10. клас се явяват на изпит по БЕЛ

Христо Иванов подаде оставка като ръководител на „ Да, България “. Иванов добави, че няма да се кандидатира още веднъж като ръководител на партията. Няма да бъде и депутат на 50-ото Народно заседание.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР