Приятели, Благодаря на всички 22 848 съграждани от област Пазарджик, които

...
Приятели,
Благодаря на всички 22 848 съграждани от област Пазарджик, които
Коментари Харесай

Захариева: Губим един цял мандат в Пазарджик

Приятели,

Благодаря на всички 22 848 съграждани от област Пазарджик, които гласоподаваха доверие на листата на ГЕРБ- и ни подредиха преди всичко, на 11,9 процентни пункта пред сътрудниците от “Продължаваме смяна ” и “Демократична България ”.

Признателна съм на регионалните структури на и, на общинските организации и на моите сътрудници от листата, които вложиха цялата си сила в това да предадем посланията от програмата си на оптимален брой хора.

Изключително доста скърбя, че поради пропорционалната система за преразпределяне на гласовете губим един цялостен мандат и ще имаме един депутат по-малко.

Това значи, че всеки един от двамата народни представители от ГЕРБ- от Пазарджик влиза с по 11 500 гласа, до момента в който сътрудниците от ПП-ДБ и Движение за права и свободи, които ще са в Народното събрание, са получили поддръжка от по-малко от 7000 души всеки.

Не е заслужено! Но бъдете сигурни, че за триумфа и благоденствието на хората от нашата област в Народното събрание няма да работим единствено двама. В Народното събрание вие ще имате цели 69 народни представители от и, които ще дадат всичко от себе си за образуване на устойчиво държавно управление, за постоянна страна, за стабилизиране на финансите и на вашите приходи, за нашето общо бъдеще в България.

Благодаря ви, че повярвахте още веднъж в нас, това написа във Facebook Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на от ГЕРБ-.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР